přihlášení
Nejste zaregistrovaní? Registrace na Trabant.cz je zdarma a přinese Vám řadu výhod.
|
Výpis vláknakontrolka (11) |
---|
Ivosh  13/11/2007 18:43:23 | Myslim, ze by to melo fungovat spise naopak. ;-) | vojta101 13/11/2007 17:34:58 | tak u mýho vozu to bylo pravděpodobně to světlo, protože, když jsem s ním hnul ,,nahoru" tak už to nesvítí. navíc mi to světlo opravdu ,,spadlo"..zatím a dík | Peter 12/11/2007 15:05:01 | Ja co som videl bolo velmi vela variacii na tachometroch okrem 3 spodnych este: iba zelena, zlta a cervena, iba zlta... | Pavel JHB  12/11/2007 08:48:06 | Stare provedeni - proslapnuti brzdoveho pedalu (spinac pod pedalem) Nove provedeni - nastaveni svetel (pokud sviti, tak nahoru, staci jen jedno) | vojta101 12/11/2007 08:03:53 | podle čísla vyraženýho na karoserii 1989. ta páčka na světla je jen na jednom z nich... dneska na to juknu.. | Ivosh  11/11/2007 23:01:29 | A jaky mas rok vyroby? | vojta101 11/11/2007 22:40:36 | to jsou celkem zajímavý funkce, který jsem vůbec nečekal, že něco takovýho může existovat...doufám jen že tedy není nic s tím brzdovým okruhem, a že to je jen signalizace, která se dá vypnout.... díky | Ivosh  11/11/2007 22:03:44 | @Vojta101: kontrolka funkce brzdového pedálu se nahoru do tachometru montovala v 1. polovině 80. let. Pokud máš mladší vozidlo, tak to také může být kontrolka seřízení výšky světlometů. Pokud máš na světlometech plastové přepínací páčky (vysoko/nízko), tak na těch páčkách je spínač, který při poloze "vysoko" sepne kontrolku v tachometru. Vzhledem k umístění a provedení spínač často nefungoval velmi spolehlivě. Je také možné, že začal fungovat, až se do něj dostala voda. | Stanislav Vysloužil  11/11/2007 21:04:28 | Horní oranžová kontrolka signalizuje poruchu brzdového okruhu u 2.okruhového válce. Sepne se spínačem nad brzdovým pedálem, pokud šlápneš víc na pedál, zůstane sepnutý. Musíš ho prstem vrátit spátky. Taky se stává, že ti pod spínač zklouzne kobereček. | Peter 11/11/2007 17:04:36 | To je dobry napad. Chcel by som tiez konecne vediet co znamenaju vsetky kontrolky v tachometri okrem 3 spodnych. Hore boli asi este 3 alebo proste vsetky co boli.... | vojta101 11/11/2007 16:36:31 | mám jen malej dotaz. nějak to nemůžu nikde najít. chci vědět na co je u obyčejnýho tachometru ta oranžová ikonka (světýlko) vedle čísla 60? do teď mi nesvítila, tak jsem to neřešil, ale dneska, když jsem jel ve sněhové nadílce a poprvé pořádně topil (což určitě nemá vliv.. :-)) tak se najednou rozsvítila a už svítí furt....dík |
předchozí | 1 | další  |
Pro zvýraznění částí
textu můžete používat dvě HTML značky: <b>tučně</b>, <i>kurzívou</i>.
Pozor! NEZAPOMEŇTE uvést v ukončovací značce lomítko (/), jinak můžete ztučnit nebo zkurzívnit celý text na stránce.
Odkazy na jiné stránky pište jako http://www.neco.cz/stranka.html. Odkaz se nahradí textem zástupným textem [URL], který bude po kliknutí směřovat jako aktivní link na požadovanou adresu.
Příspěvek neprochází korekturou, ale putuje ihned na stránky.
K příspěvku lze přiložit jakýkoliv soubor do velikosti 1 MB. Tento soubor si bude pak moci
každý stáhnout odkazem jednoduše přímo z diskuzního fóra. Kolonka e-mail není povinná.
|